Mgr. Ing. Petr Vysloužil

kandidát pro volby do EP za KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Bedihošť
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2014 10:08:47 - Verka_Stranska

Potraviny

Shledáváte postup ministra Jurečky, který chce svolat šéfy resortů zemědělství kvůli ruským sankcím, za chytrý nápad, nebo spíš za populistický? To se zdá mně, protože o těchto krocích ze strany Putina se mluvilo nejmíň měsíc...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2014 14:21:35 - Mgr. Ing. Petr Vysloužil
Postup ministra Mariana Jurečky je podle mého názoru zcela pochopitelný. Ruské sankce se byť hlavně nepřímo dotknou i našich pěstitelů či výrobců zemědělských  produktů.  Ministr chce znát zajisté názor  svých podřízených a společně pak najít řešení tohoto problému. Nazvat tento postup jako populistický se mi zdá neadekvátní. Mimo to,  je dobře, že média věnují   ministru  zemědělství zvýšenou pozornost. Ministerstvo zemědělství  je důležitým resortem.  Ministr Jurečka je po dlouhých letech ministrem, který zemědělství opravdu  rozumí. Jako agronom jedné velké zpracovatelské fimy  to mohu potvrdit . A  proto média sledují  ve zvýšené míře každý jeho alespoň trochu zajímavý krok.