Bc. Petr Křemen

Váš kandidát za TOP 09 do zastupitelstva města Kolína :-)
  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.08.2014 16:25:53 - Lukáš Petříček

nepřizpůsobivý

Co s Romy v Kolíně? Přijde mi, že se jich je tu čím dál víc a nelíbí se mi to. Proč se tu podle vás sdružují? nebo obecně, co je podle vás příčinou toho, že se sestehovávají do určitých lokalit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.08.2014 18:24:40 - Bc. Petr Křemen
Dobrý den,Váš dotaz asi chápu, ale upřímně se mi jeho formulace moc nelíbí. Nemám žádnou osobní zkušenost s tím, že by mě jakkoliv obtěžovali apod. Naopak spoustu jich znám a jsou charakterově daleko lepší, než kterýkoliv "bílý". A zase naopak, mnohé "bílé" partičky nadělají v Kolíně bordelu za x tisíc jiných lidí. To, že se sestěhovávají do určitých lokalit, je důsledkem dřívějších politik tyto lidi sestěhovat a izolovat. Když k tomu připočteme byznys v podobě lichvářských ubytoven, kde jeden pokojík stojí mnohdy víc než slušný byt, ale stát to zaplatí, protože je to přece sociální bydlení a jinde tyto obyvatele nechtějí, pak se nedivme, že se sestěhovávají vždy na určitá místa. A doplácejí na to ti slušní, kteří jsou pak házeni automaticky do jednoho pytle s nepřizpůsobivými. To pak i ty slušné demotivuje být nadále slušnými. Jako ve škole. Kdo je jednou za grázla, byť jím není, tak se jím nakonec stane, když už si to o něm stejně všichni myslí. Problém Kolína je také v tom, že je to v podstatě první zastávka vlaků od Prahy. Spoustu nejrůznějších individuí pak z vlaku vyhodí právě v Kolíně. A tito narkomani, zloději a vandalové pak zaplavují Kolín. Předpokládám, že právě tyto lidi jste měl na mysli.