Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2014 7:40:02 - Marek67

Služební zákon

Dobrý den, píšete že vyhrál rozum u služebního zákona. Tím uznáváte, že máme poděkovat p. Kalouskovi a dalším z ODS a TOP, že nenechali schválit původní zákon.
Jednoduše řečeno všichni se nažrali a koza zůstala celá jako vždy a teď se budeme chlubit jak jsme dobří. Možná by to chtělo jen hned od začátku podávat dobré a vypracované návrhy.
M.Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2014 16:53:41 - Ing. Jan Bartošek

 Vážený pane Platzeku,

díky za Váš dotaz a díky za to, že se podepisujete vlastním jménem. Z Vašeho dotazu s odvolávkou na mou větu, je zjevné drobné nedorozumění. To, že vyhrál rozum, není myšleno, že teď teprve bude návrh novely zákona rozumný, ale že vyhrál rozum v tom, že jsem od počátku říkal, že by měla proběhnout celoparlamentní diskuse, aby takto klíčový zákon byl stabilní normou a ne hračkou, která se bude po každých volbách měnit. Návrh předložený koalicí není špatný, ale jak se ukázalo, tak některá ustanovení se opozici nelíbí. Proto vyhrál rozum a do diskuse je připuštěna právě i opozice a její názory jsou zohledněny. Nikdo pak nemůže zpětně tvrdit, že jeho myšlenky nebyly zohledněny a tak věřím, že výsledná podoba zákona bude stabilní

Díky za zájem

V úctě

Jan Bartošek