Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.08.2014 14:48:59 - dag

Ruské zbraně3

Dobrý den, nevím ze které části mých otázek jste přišel na to, že jsem přesvědčený o tom, že Rusové nedodávají zbraně separatistům. Možná jste mě špatně pochopil, já po vás nechtěl důkazy, ale pouze konkrétní důkaz tedy oficiální prohlášení OSN nebo OBSE. Přece, když proti sobě stojí dvě strany a jedna obviňuje druhou a ta druhá to vyvrací tak bychom se měli obrátit na někoho nestranného i když se důkazy jedné strany zdají (to nepopírám) průkaznější tak by to měl posoudit někdo ze třetí strany. Žalobce také nemůže vynést rozsudek. Přiznávám, že skutečnost, že rusové dodávají separatistům zbraně je pravděpodobná, ale i tak by se měl člověk zajímat. Pokud mi na mou otázku odpovědet nechcete nebo neumíte tak to prostě řekněte. Omlouvám se vám, že jsem se vás dotknul a děkuji vám za vaše odpovědi. Pokud jste nechtěl, abych se vás ptal tak stačilo říct.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.08.2014 14:52:32 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za reakci.
Ani já jsem se Vás nechtěl dotknout. Pokud víte, jakou výzbroj používá ruská armáda, tak Vám stačí se podívat na fotografie separatistů a je Vám jasné, odkud mají zbraně ;-) A nepotřebujete k tomu ani NATO, ani OBSE ani OSN :-D
Krásný den přeje Tomáš Zdechovský