JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2014 11:42:10 - Miloš Krab

GP Brno 2015

,,Rada Jihomoravského kraje dnes na mimořádné schůzi schválila na návrh hejtmana Michala Haška ( ČSSD ) záměr, aby Jihomoravský kraj byl garantem konání 50. ročníku GP Brno 2015." Kolik to bude kraj stát? na úkor čeho a hlavně, jak chcete problém řešit dlouhodobě?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.12.2014 9:53:34 - JUDr. Michal Hašek
V minulosti to fungovalo tak, že provozovatelé Velké ceny vždy před a po konání této motoristické události křičeli, jak nemají peníze a bez pomoci státu respektive kraje respektive města se už nikdy velká cena nepojede. Nyní to bude fungovat tak, že licenci, kterou de facto platí stát, město a kraj bude vlastnit obecně prospěšná společnost s průhledným hospodařením. Oddělí se tak koupě licence od provozování samotné události. Bude to průhlednější a nebude nutné manipulovat s počty platících diváků atd., jak se to prý dělo v minulosti. Je to to dlouhodobé a systémové řešení, které je transparentní.