ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2014 14:38:19 - adamickova

co jste zatím dokázali?

Jakou šanci dáváte schválení vašeho návrhu zákon o obecním referendu? Zatím se vám toho moc podařit neprosadilo. Nemyslíte, že je to tím, že jste tak odmítali jít do vlády? Čekala jsem, že tak budete nějakou spojnicí mezi vládou a opozicí, ale to nejste. Takže jak chcete se 14 poslanci něco prosadit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.08.2014 16:15:57 - Marek Černoch

Dobrý den.

Hnutí Úsvit bylo založeno před rokem a během pár měsíců se dostalo do sněmovny. Můžu vás jen ujistit, že naše síla stoupá a rozhodnutí nejít do vlády bylo správné. Říkali jsme to i v době voleb. Řešíme problémy které trápí lidi, "zvedáme" problémy, které tady byly a nikdo je neřešil - např. exekuce. Najednou se to snaží všichni řešit a to je dobře. Co se týče přímé demokracie a referend, také to není otázka jednoho dne. Kdo do dnešní doby mluvil o přímé demokracii? Až s námi se o tom začalo mluvit a lidé se o to zajímají. A co se týče prosazení věcí? 14 poslanců opravdu není většina, ale posouváme se v prosazení našich návrhů dál a změna zákonů opravdu není na "měsíc práce".