ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,13. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2014 14:43:42 - adamickova

úsvit

Jakou šanci dáváte schválení vašeho návrhu zákon o obecním referendu? Zatím se vám toho moc podařit neprosadilo. Nemyslíte, že je to tím, že jste tak odmítali jít do vlády? Čekala jsem, že tak budete nějakou spojnicí mezi vládou a opozicí, ale to nejste. Takže jak chcete se 14 poslanci něco prosadit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.10.2014 16:00:28 - Jana Hnyková
 Dobrý den,
ano, máte pravdu. Nepodařilo se nám prosadit zákon o obecném referendu. To ovšem neznamená, že to vzdáváme. Věřím, že postupem času k tomu naše společnost dospěje.Spojnicí mezi kýmkoli můžete být pouze za předpokladu, že s Vámi obě strany účelně a věcně komunikují...Vnímám tuto situaci jako impuls k tomu, abychom pracovali co nejlépe a před příštími parlamentními volbami předložili voličům takovou vizitku, aby nám dali ještě víc hlasů a my měli více poslanců než nyní. Pak náš hlas bude lépe slyšet a třeba dojde k tomu, že se staneme i součástí vládní koalice. Za stávajících podmínek to je a bylo ovšem absolutně nereálné.Jana Hnyková