Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.08.2014 17:00:20 - Filip David (Praha)

divočáci

Bydlím v Praze u Klánovického lesa. Zajímalo by mě, zda máte v plánu řešit i problém s přemnoženými divočáky? Osobně se bojím po setmění chodit ven, ale potřebuji vyvenčit psa a co je úplně padlé na hlavu krmelec je i za zastávkou a vůbec oni se ničeho nebojí chodí už pomalu k baráku, děs. Ptám se vás, protože zde odpovídáte a částečně do spadá do vaší kompetence, protože ohrožují i řidič

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.08.2014 19:28:38 - Ing. Jan Skalický
Řešit problém s přemnožením divočáků nespadá do kompetence obcí. Je třeba obrátit se na myslivecká sdružení, která mají na starost udržovat stavy zvěře na odpovídající úrovni. V poslední době je zaznamenáno velké přemnožení divočáků, kteří nemají přirozeného nepřítele. Za příčinu je povážováno mimo jiné zvýšené pěstování kukuřice a řepky. Nebylo by ode mne seriózní, abych Vám tady sliboval před volbami něco, co nemohu při nejlepší vůli ovlivnit.
Ing. Jan Skalický