Ing. Jan Bartošek

Místopředseda KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • místopředseda PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.08.2014 20:49:27 - Hadac

Vážený pane inženýre,

opravdu nechci vypadat jako hnidopich, ale mohl byste mi prosím vysvětlit, jak to, že vy, absolvent Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, České zemědělské univerzity v Praze, Dramaterapie na Pedagogické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci a externí pedagog Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci a Vysoké školy polytechnické v Jihlavě máte problém s českou gramatikou, dokonce i s vyjmenovanými slovy? Nechtěl byste některého ze svých asistentů pověřit korigováním svých písemných vyjádření pro veřejnost? Děkuji za odpověď, Karel Hadač.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2014 20:30:46 - Ing. Jan Bartošek

 Vážený pane Hadači,

děkuji za upozornění. Máte pravdu, že by mělo být vše perfektní. Na svou omluvu uvádím, že odpovědi vesměs píši večer, a to po šestnácti a více hodinách práce. Pokud jsem se někde dopustil chyb, pak vězte, že to bylo následkem únavy. Doufám, že alespoň obsahem svých sdělení Vás nerozhořčuji.

Pěkný den

Váš Jan Bartošek


P.S. Chyba nalezena a opravena - díky.