prof. Mudr. Miloš Janeček, CSc.

Lídr hnutí senioři 21 pro JmKraj
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.09.2014 15:32:15 - mochito

Otto Chaloupka

Dobrý den, co říkáte na dnešní nepravomocné odsouzení předsedy Otto Chaloupky? Skutečně za takového člověka chcete kopat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.09.2014 15:43:55 - prof. Mudr. Miloš Janeček, CSc.

 Dobrý den,

odsouzení předsedy strany Republika Otty Chaloupky je nepravomocné a zavádějící. Pana Chaloupku jsem poznal jako člověka velmi slušného a pracovitého. Jeho vyjádření v uvedené kauze je k dispozici na webových stránkách strany Republika. Domnívám se, že se jedná o politický proces, který je dopředu připravený tak, aby celá kauza probíhala v předvolebním období. Na internetu kolují desítky mnohem  brutálnějších vyjádření vůči Romům, které nejsou nijak postihovány. Pokud bude pan Chaloupka pravomocně odsouzen, měla by se česká (nezávislá) justice věnovat třeba i výrokům poslance Okamury, nebo vzpomenout na proces se senátorem Čunkem. Volby do Senátu jsou v prvé řade o osobnostech a nikoliv o politických stranách.


S pozdravem,

Miloš Janeček