JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2014 6:50:00 - Knirac21

Hotelový pobyt

Takže rozumím tomu správně? Vrah se zavře místo do kriminálu, kde by s ním ostatní asi zatočili jak zaslouží, do ústavu, kde si bude žít jako v hotelu. Skutečně, zločinci mají v našem státě zlatý život, a vy, kteří jediní v tom můžete udělat pořádek, na to prostě kašlete. Pokud se to náhodou netýká někoho z vás. Jako volení zástupci jste ostudou voličů, a to bez rozdílu.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.09.2014 17:45:25 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den, není to tak, jak si myslíte. Do kriminálu se zavírají osoby, které byly soudem odsouzeny, do detenčních ústavů pak osoby, které být odsouzeny nemohly (např. pro duševní poruchu), ale jsou pro společnost nebezpečné a nepostačuje pouze ochranné léčení. Prostředky ochrany obyvatel před nebezpečnými osobami je dostačující, je však na soudech, jak tyto prostředky dokážou využívat. To politik ovlivnit nemůže, neboť by to znamenalo zásah do moci soudní. Tolik snad na vysvětlenou.

Jsou-li politici podle Vás ostudou voličů můžete volbou svého voleného zástupce změnit, aby to bylo jinak.