Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.09.2014 22:51:51 - JanaFZ

Vážený pane poslanče

já vím, že se opakuju, ale jsme na vás celá rodina strašně pyšní. Děkujeme za skvělou interpelaci. Jsem maminka jednoho z takových dětí o kterých jste mluvil, nemáte ani tušení jaké martyrium je třeba získat pro děti se spinální atrofií, které potřebují ventilační přístroj, tuto pomůcku, aby nemusely ležet na jipce mezi umírajícími lidmi ale mohly být doma v rodinném kruhu.... na to peníze nejsou. Místo toho stát má podporovat ukrajinské fašisty.
Děkuju za rozumné slova, jsem hrdá, že jste Děčíňák jako já.
Jana Zajícová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.09.2014 13:34:08 - Jaroslav Foldyna

Vážená paní Zajícová,

děkuji za Váš názor a podporu. Právě proto, že vím, že je celá řada neřešených problémů v naší zemi, jak zmiňujete, a je celá řada lidí, kteří řeší problémy svých těžce nemocných dětí, kdy nemají často peníze na nákladnou a účinnou léčbu, je pro mě skandální, aby ministr české vlády nabízel pomoc nikoli trpícím obyvatelům a jejich dětem, ale těm, kteří jejich utrpení způsobují, což jsou v tomto případě ukrajinští vojáci, tedy vojáci jejich vlastní země. Věřte mi, že budu dělat vše pro to, abych takové jednání ministra Stropnického (ANO) zvrátil a současně vše pro to, aby se zlepšila situace lidí, kteří pečují o své mnohdy těžce nemocné či postižené děti. Myslím si, že to by měl být jeden z hlavních cílů každého politika. Je mi smutno, že to není realitou, čímž je pan Stropnický z hnutí ANO důkazem, bohužel nejen on, ale i pánové, jako je Kalousek či Schwarzenberg z TOP09.

Ještě jednou Vám děkuji.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna