Ing. Světlana Kubíková

  • R2014
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.09.2014 17:03:09 - Jiřčáková

volby

Moc nevěřím na dělení na pravici a levici. Vaše moto ,,volte restart pravice" mě neoslovilo. Máte v záloze ještě něco jiného? Proč bych měl dát hlas vám?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2014 9:11:45 - Ing. Světlana Kubíková
Naše koncepce systému řízení města představuje  takovou strukturu úřadu i postupů samosprávy, která nechává jednoznačné kompetence dle zákona, nemlží žádnými "berličkami" typu samozvaných komisí, rozmělňováním odpovědnosti atd, nekonečným prodlužováním bez pevně stanovených, tudíž lehce sledovatelných harmonogramů.Takové narovnání současného systému (jehož dlouholetými aktéry část kandidujících politiků byla a je, přesto) znamená vnést do úřadu systém, řád a odpovědnost, tedy zrychlení všech úkonů s odbouráním nadbytečných aktivit.  Stav řízení města dospěl do stadia stagnace a rozkladu, takže líbivé výkřiky např.o prověření zakázek a pod. jsou jen střepinkou z mozaiky potřebných kroků - k narovnání řídících systémů, odstranění´dořešení zděděných malérů a nastartování smysluplného směru rozvoje Prahy.