Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2014 10:39:39 - Ten, který volí pravidelně (Dr. Jan Hájek)

Nerozumím tomu

Pane Skalický, vy máte na těchto stránkách reklamní prostor, kde nabádáte k aktiviní pomoci seniorům. Jak ale městská část chce řešit to, co je devízou resortu / České republiky? Tomu nerozumím a děkuji za vysvětlení

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2014 18:18:35 - Ing. Jan Skalický
Já nemám reklamní prostor na žádných stránkách, do Parlamentních listů píšu pouze články, ve kterých se snažím představit a vysvětlit náš program. Seniory považuji za občany naší společnosti, kteří by neměli stát stranou a pokud potřebují pomoc, mělo by se jim jí dostat. V případě městské části máme samozřejmě omezené možnosti, nemáme speciální rozpočet ani zákonodárnou iniciativu. To ale neznamená, že budeme rezignovat. Roznáška jídel je samozřejmostí, ale je možné výrazně pomáhat i v otázce bydlení, různých školení a instruktáží, pomoci v těžkých životních situacích třeba prostřednictvím zamýšleného ochránce práv občanů v Praze 5, linkou právní a sociální pomoci, právní poradnou atd. Nebudeme se vymlouvat, že něco nejde, ale budeme hledat cesty, jak to půjde.
Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5