MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.10.2014 0:11:36 - GuyFawkes

A proč by se nemohli odtrhnout?

Vy si chcete na demokracii jenom hrát nebo jak to mám chápat? Od Jugoslávie se odtrhli Slovinci, potom Chorvati, potom Bosenci a násilím ze strany NATO bylo Srbům odebráno nakonec i Kosovo. Vy jste snad ještě v té době nebyl na světě nebo jste se modlil v kostele? A kromě toho Krym byl Ukrajině darován pomateným mozkem. Myslíte si, že jeden "nadčlověk" má větší váhu než rozhodnutí většiny tam žijící populace? Vám je vidět až do žaludku, stačí se na vás podívat přes "spravedlivé" církevní restituce. Vy tady někoho poučujte. Pro vás je miluj bližního svého pouhá nadávka....

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.10.2014 10:16:49 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 rozpad Jugoslávie měl několik fází. Mírovou, téměř, fázi slovinskou a zbytek. pro uznání Kosova jsem nikdy nebyl, alespoň si moje názory přečtěte. Takže vaše nejapné poznámky svědčí o vás, ne o mně. Nedotknutelnost územní celistvosti Ukrajiny je dána smlouvou, kterou Rusko podepsalo a nedodržuje. Chápete? Církevní restituce jsou nespravedlivé, souhlasím, církev nedostala ani zdaleka tolik, kolik měla. Nikoho nepoučuji, odpovídám na otázky. je vidět, že pro vás právo vůbec nic neznamená. otázka restitucí i Ukrajiny jsou věci právní.