Ing. Bc. Ivan Noveský

  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.10.2014 22:30:59 - mlkrr

Šlouf

V Mladé frontě psali, že jste muž pana Šloufa, na čem jste spolupracovali konkrétně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.10.2014 8:49:53 - Ing. Bc. Ivan Noveský

Vážená paní (vážený pane),   

nespolupracoval jsem s panem Šloufem nikdy a na ničem.  Pamatuji však dobu, kdy Mladá fronta bývala slušný zpravodajský deník. Pokud však i v titulku na titulní stránce dokáže MF Dnes v roce 2014 zaměnit pana Bohuslava Sobotku, pana Jaromíra Schlinga nebo pana Zdeňka Škromacha (příjmení začínají na S nebo Š) , se kterými jsem spolupracoval z titulů svých funkcí, za pana Miroslava Šloufa, se kterým jsem nikdy nespolupracoval a jehož příjmení začíná také na Š, pak to svědčí o opravdovém úpadku tohoto periodika.  A to už vůbec nehovořím o vlastních obsahu, tj. o pomluvách v článku zveřejněných, které se ve fungujícím právním státě trestají dle zákona (v ČR by to mělo být konkrétně dle §184 tr.z.).  

S tichou vzpomínkou na, bohužel již dnes většinou mrtvé, opravdové novináře "Hlídací psi demokracie", kteří dokázali v devadesátých letech dělat kvalitní žurnalistiku.

V úctě Ivan Noveský