Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.10.2014 16:36:56 - petrforbersky@seznam.cz

Úsvit

Říkáte, že za vás mluví činy. Jaké konkrétně? Referendum tu stále není, exekuce je stále synonymum pro lichvu a dle vaší aktivity zde se asi taky moc nepředřete. Možná by to chtělo vyměnit váš tým spolupracovníků a vaše PR poradce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.11.2014 15:10:51 - Tomio Okamura
Viz odpověď výše - předložili jsme už přes desítku zákonů, a to bez zázemí a aparátu, jaký má vláda a ministerstva. Jako první jsme předložili návrh zákona o referendu, pokračovali zákony o zastropování sociálního bydlení, o platbě DPH po zaplacení faktur, o přímé volbě starostů a další a další. Na spoustě dalších zákonů jsme se spolupodíleli. Je výsledkem naší práce, že se dnes vážně mluví nejen o referendu a přímých volbách a odvolatelnosti, ale také jsme přinesli teritorialitu exekutorů a i když nám ji vláda nepřijala, tak tento návrh projde na její návrh, stejně jako jsme první přinesli zastropování nájemného na ubytovnách - i tady sice koalice náš návrh zamítla, ale pak musela přinést vlastní, když náš nechtěla pod záminkou, že má svůj lepší. Sice lhali, vláda nic neměla a její návrh je paskvil, ale pravda je, že aspoň k něčemu jsme koalici donutili a přeci jen se poměry díky nám lepší. Nemáme většinu a nejsme v koalici, ale jsme katalyzátor, který tu koalici nakopává a nutí k činnosti.