MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.11.2014 19:14:40 - Nagano

VV

Změnil jste si status a mě by zajímalo, zda litujete toho, že jste své jméno propůjčil podivnému projektu VV? (já si nemyslím, že šlo o stranu či hnutí) A nemáte obavu, že hnutí ANO, i když je populárnější (má více peněz, jeho vůdce větší vliv) než VV skončí podobně? Vzniklo narychlo, členy shání kde se dá a jak se shodnou, až půjde do tuhého je otázkou a může je to stát celou politickou kariéru

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.11.2014 15:49:20 - MUDr. Jiří Štětina

Status jsem si změnil nikoliv proto, že jsem byl zvolen do Parlamentu za Věci Veřejné, ale proto, že to již patří dlouho minulosti. Prostě jsem na to zapomněl a za to se omlouvám. A nyní k dotazu. Vůbec nelituji toho, že jsem byl zvolen za VV, naopak jsem na to pyšný, protože to byla strana, která jako první zavelela k boji proti korupci. Odvolání nejvyšší SZ a Policejního prezidenta bylo prvním krokem. Nevím, zda víte, jak došlo k diskreditaci VV a ke dvěma pučům v této straně s jediným cílem - likvidace nebezpečného politického konkurenta, který poukazoval na staré, korupční pořádky. Opravdu korupci považuji za největší, organizované zlo v této republice od roku 1989. Za Hnutí Úsvit jsem kandidoval proto, že VV nemohly kandidovat a teprve po tomto konečném rozhodnutí, jsem souhlasil s kandidaturou za toto hnutí. Oba subjekty mají totiž v programu přímou demokracii, boj proti korupci a dodržování práva.  A nyní ke hnutí ANO. Nemyslím si, že toto hnutí zanikne, protože občané to nedovolí a budou ho volit. Občanům totiž došla trpělivost a už nechtějí tzv. "pravici", která jenom žvaní a krade. A úplně na závěr. Politiku nepovažuji za svůj životní cíl a hlavně příležitost k získání peněz. Je to služba občanům, stejně jako moje dosavadní práce lékaře. Pouze mě mrzí, že na medicínu mám hodně málo času. Tyto dvě aktivity spolu se provozovat nedají. Na další odpovědi ve vztahu k ANO nemám vědomosti a budete se muset zeptat někoho jiného, nejlépe přímo z tohoto hnutí. Jinak si myslím, že dosud politiku dělají dobře a nekradou.