Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2014 10:38:35 - Vojta U.

Nebyli jste to Vy, kdo tvrdil, že ,,maká"

Zajímalo by mě, zda jste byla včera ve sněmovně a pokud ne, proč? Jste také místopředsedkyně sněmovny a mě by zajímalo, zda nejde něco udělat s tím bordelem ve sněmovně? Jak by to vypadalo asi v normální práci, kdyby tři čtvrtě zaměstnanců nedorazilo a podnik byl pro málo zaměstnanců zavřen a výroba přesunuta na jiný den? Kam bychom to dopracovali? A nemyslíte si, že je to důsledek toho, že politici zároveň vykonávají řadu dalších funkcí? Ať již ve veřejné či soukromé sféře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2015 10:29:44 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová
 

Vážený pane Vojto U.,

nejprve bych Vám ráda poděkovala za Váš dotaz, který svědčí přinejmenším o tom, že Vám politický život v našem státě není lhostejný a že se oprávněně zajímáte o to, jak Vámi zvolení poslanci ve sněmovně pracují. Správně dodáváte, že každá práce, ať jde o zaměstnance či poslance, vyžaduje jejich přítomnost na pracovišti. Pokud jde o Váš zájem o sněmovnu jako celek, nemůžu Vám podat bližší informace. Za sebe Vám můžu jen říct, že jsem v té době, kterou uvádíte, byla ve sněmovně omluvena z důvodu onemocnění, které mne trápilo víc než týden, a já jsem infekci nechtěla ve sněmovně šířit. Pokud jde o ostatní poslance, doporučuji, abyste si o nich příslušné informace zjistil na webových stránkách sněmovny na www.psp.cz., případně na sekretariátu předsedy sněmovny na telef. čísle 257171111.

Ve víře, že jsem Váš dotaz dostatečně zodpověděla, zůstávám s pozdravem

Jaroslava Jermanová