Ing. Pavel Čihák

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2014 10:38:40 - Vojta U.

Nebyli jste to Vy, kdo tvrdil, že ,,maká"

Zajímalo by mě, zda jste byl včera ve sněmovně a pokud ne, proč? A za druhé, co hodláte dělat s tím bordelem ve sněmovně? Jak by to vypadalo asi v normální práci, kdyby tři čtvrtě zaměstnanců nedorazilo a podnik byl pro málo zaměstnanců zavřen a výroba přesunuta na jiný den? Kam bychom to dopracovali? A nemyslíte si, že je to důsledek toho, že politici zároveň vykonávají řadu dalších funkcí? Ať již ve veřejné či soukromé sféře?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.11.2014 9:36:02 - Ing. Pavel Čihák
Dobrý den, byl jsem ve čtvrtek ve sněmovně a moc mě mrzelo, co se tam dělo. Takto vypadají politické hrátky a bude ještě dlouho trvat, než se koalice a opozice dohodnou na konstruktivní práci, která přinese pozitivní výsledek pro všechny voliče. Důsledek kumulaci funkcí to určitě není, ale do budoucna se i tato skutečnost musí vyřešit. Poslanci a senátoři by měli pracovat pouze na jeden úvazek a odměna - plat by tomu také měl odpovídat. To co je dnes jako základní plat poslance je z pozice zodpovědnosti směšné a proto se nedivím, ze jsou i poslanci, kteří mají další úvazky na úkor svého volného času. Já k nim nepatřím a svou práci vykonávám pouze jako jediný pracovní úvazek. Budu tedy hlasovat pro navýšení platu zákonodárců, ale pod podmínkou jediného pracovního poslaneckého úvazku.