Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.11.2014 18:21:49 - čest

Pane ministře,

nechtěl jsem Vám psát, ale už se nedá nic dělat a rozhodl jsem se Vás oslovit. Chtěl bych vědět, jak organizujete ovoce , které je zadarmo dodávané do škol ,na první stupeň. Jaké bylo moje překvapení, když známý mi řekl, že pro celou republiku, jste zadal jedné firmě, ve vašem Zlíně , která to rozváží po celé republice. Oni to vozí na kusy, takže žádná kontrola není , nebo se pletu, ale určitě ne, protože bedýnka sem , bedýnka tam, prostě se na tom přiživují různí lidé ze škol, a hlavně , že to zaplatí ministerstvo zemědělství. Říkáte, že prosazujete České výrobky, proč na těch jablkách jsou nálepky, které nejsou české, ale Polské . Dále bych poukázal na to, že se dávají dvě jablíčka dítěti, a to jedno červené a jedno zelené. Oni si s nimi po sobě hází, protože ta jablka jsou trojka kvalita, takže nic moc. Kdyby jste raději ty miliony využili a zaplatili dětem, které nemají na svačiny a obědy, kteří koukají na děti, ubohost, to je hanba, to nikdy nebylo , to je ta demokracie.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.11.2016 21:07:59 - Ing. Marian Jurečka
Dobrý den, program Ovoce do škol již prošel řádnými změnami tak, aby dal šanci zejména regionálním zemědělcům. Hezký den!