Ing. Jan Hajda

Zemřel dne 27.2.2018
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,49. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.11.2014 15:54:15 - občanka ČR

ministr dopravy

Jak se díváte na pravděpodobné jmenování Ťoka ministrem? Je kolem toho dost spekulací. Je to podle vás dobrá volba? Podle mě je kolem toho moc velký humbuk, vždyť Babiš je taky ministr financí a jeho střet zájmů je dle mě mnohem větší. A pak by mě zajímalo, čemu přičítáte , že se na rezortu dopravy střídají ministři jak na běžícím páse?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.11.2014 12:25:29 - Ing. Jan Hajda

Dobrý den,

děkuji za Váš dotaz týkající se nově jmenovaného ministra dopravy.

Velmi si přeji, poněvadž pan Dan Ťok již byl odsouhlasen předsedou vlády ČR na funkci ministra dopravy České republiky, aby tuto funkci zvládl lépe než ministr Antonín Prachař, který dle mého názoru měl být vyměněn již dříve. Věřím tomu, že pan Dan Ťok organizačně úsek zvládne a nedojde k možnosti střetu zájmů. Řada změn, které probíhaly za ministra dopravy Antonína Prachaře svědčí o tom, že řada lidí navrhovaných kandidátů panem Andrejem Babišem není odborně připravena, což není přínosem pro svěřené úseky.