JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.11.2014 22:19:14 - a je to!

Proč se bojíte

říci jak to vše bylo?M.Dolejší v Analýze 17.listopadu popisuje Chartu atd jako skupinu užitečnou pro všechny případy a chráněnou STB!Kdo není padly na hlavu,tak mu je jasné,že s těma par lidma by režim zatočil během polední pauzy na oběd!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.11.2014 8:27:47 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

věřte, že já se nebojím, ale o událostech ze 17.11.1989 mám stejné množství informací jako každý běžný občan této země. Myslím, že jsem se dříve už i vyjádřil k tomu, že nevěřím v médiích předkládanou verzi sametového převratu. Na druhé straně si však myslím, že ještě nejsme v takové době, aby skutečnou pravdu chtěla slyšet a přijmout většina. Určitě zajímavý je třeba článek http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Byvaly-agent-StB-Zifcak-popisoval-v-radiu-nacvicenou-akci-ze-17-listopadu-a-zaskocil-moderatora-346380

Osobně mě však tato minulost trápí rozhodně méně než naše přítomnost a budoucnost. Stále se prohlubující sociální rozdíly ve společnosti, chudoba a neustálý boj stále větší části společnosti o přežití od výplaty k výplatě, nezájem nás politiků o nápravu věcí veřejných a místo řešení marginálních problémů. V neposlední řadě také mezinárodní události, které eskalují novou studenou válku od které je jen krůček k válce skutečné.