Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2014 12:51:26 - krieg

dobrý den pane foldyno

ani ne tak dotaz,jako spíše poděkování za vaše nazory a činnost kterou děláte.fašismus je velké nebezpečí pro lidstvomužete mi říct jak je možné že je podporován z takzvaně demokratických státu proč se nemluví o masakru v odese atd.hlavně že je veřejnoprávní žumpa plná blbcu s červenou kartou přeji vám mnoho zdraví

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2014 10:27:31 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Kriegu,

děkuji Vám za podporu. Česká veřejnoprávní televize se v současnosti přiblížila úrovni československé televize za doby Husáka. Objektivita informací je velmi diskutabilní stejně jako u ostatních médií. Veřejnosti je servírován názor jakéhosi senátora, který nás kárá za jakýsi odklon, těžko rozpoznat od čeho, aniž by Česká televize uznala za vhodné, že jiný americký senátor na druhou stranu kárá svou vládu za vměšování se do naší zahraniční politiky. ČT jako veřejnoprávní by měla dostat výtku a veřejně se omluvit, kdybychom byli tou zemí, po které jsme společně s Václavem Havlem v roce 1989 volali. Pakliže se to nestane, tak je tu tedy ten odklon od idejí Václava Havla.

Děkuji a s pozdravem

Jaroslav Foldyna