Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2014 13:55:56 - zlodějiodstop

Dobrý den, pane Foldyno

Zajímalo by mne, jak byla řešena včerejší nečinnost prezidentské ochranky. Jak je možné, že nedokázala zajisti bezpečnost státní návštěvy? Za chvíli se budou bát k nám jezdit zahraniční politici, protože tu nefunguje zákon a naše republika jim nedokáže zajistit bezpečnost.. S. Heller

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.11.2014 10:29:48 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Hellere,

v ranním monitoringu tisku jsem si přečetl, že policista v USA zastřelil malého chlapce. Důvodem bylo, že si hrál s maketou zbraně, což policista vyhodnotil jako nebezpečné. Vůbec nechápu, jak někdo mohl beztrestně házet vajíčka a jiné předměty nejen na prezidenta ČR, ale v zásadě také na hlavy států, které u nás byly na návštěvě. Je to skandální a myslím si, že toto by se v USA stát nemohlo. Aktéři by byli v lepším případě pozatýkáni, v horším případě by skončili jako onen malý chlapec, který si pro jeho neštěstí hrál s hračkou, která policistovi připomínala opravdovou zbraň. Nejsem schopen vysvětlit, jak je možné v ČR něco, co není možné v žádné jiné zemi.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna