Ing. Pavel Čihák

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2014 9:45:06 - StroubilL.

dálnice

Co je pravdy na tom, že z některých silnic I. Třídy by měly být dálnice? Koho to napadalo a proč? Napadá mě jediný důvod, chcete nás obrat o peníze, kdyby aspoň šly na zlepšení dopravní infrastruktury a ne na zlaté padáky apod.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.01.2015 16:10:05 - Ing. Pavel Čihák
Není to mu tak, jak se domníváte. Kategorizace silnic se sice bude částečně měnit v novele zákona o pozemních komunikacích, ale  není to z důvodu dalšího zpoplatnění většího množství silnic. Každá dálnice a silnice má své parametry a podle toho je budeme dělit na dálnice I a II tříd, kde dálnice I třídy je klasická dálnice a dálnice II třídy bude bývalou rychlostní komunikací, silnice I, II a III tříd a nakonec na místní a účelové komunikace. Nikdo Vás o peníze obrat nechce a věřte, že se o to zasloužíme, aby jste za své peníze jezdili bezpečně a úsporně po všech silnicích a dálnicích na naší celé silniční síti.