MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.11.2014 16:30:03 - Vrtak

Zvýšení platu ??

Pane Bělobrátku vidím jak manipulujete s argumenty, pokud tvrdíte, že lidi v soukromé sféře si mají domluvit platy ze zaměstnavatelem. Co kdyby jste se i vy domluvil platy se zaměstnavatelem. Pokud vím, vy všichni rádi používáte tvrzení, že jako poslanci sloužíte lidem, co tak si říct lidem o to kolik by vám za vaši „bohulibou“ dali. Co tak vypsat referendum, aby se mohli vaši zaměstnavatelé vyjádřit jak si oceňují vaši práci. To by se vám patrně nezamlouvalo. Opět prostě demagogie, vy se doprošujte u vrchnosti ale já jsem vrchnost a já sám sobě budu určovat kolik si za svoji mizernou ale i darebnou práci zaslouží.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.12.2014 14:22:04 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 Demagog jste vy. Já nejsem v pracovně-právním vztahu. Až budu dělat 8,5 hodiny denně, budu mít volné víkendy a 4-5 týdnů dovolené, klidně si plat snížím. Já dělám poslance zadarmo, nemám za to ani 1,-Kč. 8 let jsem měl podprůměrný plat, vstával na autobus ve 4.15 hod a nikomu jsem nezáviděl.