Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.11.2014 17:50:40 - Jarka Nová

Dotaz

Pane zlatuška - a co Havel s jeho humanitárním bombardováním Jugoslávie - to nebyla mezinárodní ostuda??? A co Havlovi lži, že nic nechce a pak se s vl. bratrem soudil o Lucernu?? také žádná ostuda - že????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.12.2014 10:49:30 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Václav Havel podle humanitárně nebombardoval. pokud měl spor s bratrem, kde nikdo nechtěl ustoupit, jsou soudy od toho, aby rozhodly - podobně jako u nepřiměřeně vysokých alimentů pana Koníčka třeba. navíc mám takový dojem, že byl Václav Havel stranou žalovanou = pokud Vás někdo žaluje, pak se s ním soudíte bez ohledu na to, co Vy sama můžete chtít nechtít.V názoru na to, co je mezinárodní ostuda, se lišíme. Silně ovšem nesouhlasím s Vaší představou, že mezinárodní ostudu jednoho prezidenta lze omluvit nebo kompenzovat nějakou případnou mezinárodní ostudou prezidenta jiného, který byl v úřadu někdy před ním. To pouze ostudu toho prvního i ve Vašem mínění potvrzuje, ale nesouhlasím s tím, že by ji to relativizovalo nebo omlouvalo.