Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2014 12:56:35 - Jirka V.

Ač Vás od Vašeho působení v čele MU v Brně nemusím

tak vám plně dávám za pravdu v souvislosti s definicí kádrového obsazení Pražského hradu. V devadesátých letech jsme chtěli na hradě Vaška, abychom následně zjistili, že tam máme ŠAŠKA. Vím, že fakulta sociálních studií je Vaše dítě. Víte, kolik podšašků tato instituce ročně uvede na trh práce v naší krásné zemi bez možnosti jakéhokoliv profesního uplatnění?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.12.2014 10:44:52 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Možná se moc díváte do zrcadla a pak máte nepřiměřené reakce. Pokud máte něco k uplatnění absolventů masarykovy univerzity, prostudujte si nejdřív podklady v analytických zprávách na adrese http://bit.ly/1yjAzr9 a pak mi sdělte, o co se Vám jedná, o profesním uplatnění absolventů máte zjevně natolik zkreslené představy, že je
zbytečné to komentovat. Je hezké, že soudíte, že veškerý pokrok a obnovování tradic je mým dílem, ale není to tak. Fakulta sociálních studií Masarykovy univerzity vznikla 1. ledna 1998, tedy v době, kdy jsem působil jako děkan Fakulty informatiky Masarykovy univerzity, rektorem jsem byl od 1. září 1998. je tedy sice hezké, že VÍTE, že je to moje dítě, ale ale Vaše vědění je podobně jako u představ o uplatnění absolventů jen Vaší fikcí.