Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2014 19:09:00 - exelence

Pane profesore,

nejsem rasista ani xenofob, ale jestli si myslíte, že negramotní a pracovně nepoužitelní migranti nám zachrání příliv peněz do státní kasy pro potřeby sociálních dávek, zdravotního pojištění a důchodů, tak vraťte vysokoškolský diplom a jmenování profesorem, protože každý, kdo má pět pohromadě si musí uvědomit, že imigranti budou jen dalšími nepřizpůsobivými, kteří spadnou do sociální sítě.
Kam je ubytujete, kde vezmete peníze na sociální dávky a na začleňování do společnosti ? Myslím, že si bez jakýchkoli rasistických předsudků zaděláváme na neřešitelné problémy. Máme 600 000 nezaměstnaných, 400 000 cikánů a nevíme si s tím rady, natož s několika miliony dalších sociálů. Myslím, že je potřeba napřít pozornost ve smyslu pomoci zemím, odkud přichází, neničit jejich země humanitárními válkami a ať si zůstanou, kde jsou doma. Jistě znáte problémy z BRD,Francie,VB a jiných, kde je již mají a neví, co s tím. Neumíte zajistit práci pro naše občany, populaci můžete podpořit podporou rodin.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.12.2014 10:31:14 - Prof. RNDr. Jiří Zlatuška, CSc.
Představa "pevnosti Česko", která se ubrání migraci místo uplatňování aktivní imigrační politiky, je neudržitelná a nebude fungovat.Populační výpadek ve výši zhruba jedné třetiny minulých počtů žádnou populační politikou v dohledných dvou desetiletí nezlepšíte.