ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2014 1:36:32 - Annuit_cœptis

Morálnost neověřených informací

Dobrý den, zajímalo by mne pane Velebo, zda vám příjde vhodné aby senátor či jiný zvolený politik vypouštěl na veřejnost neověřené údaje o jiných osobách které se mohou ukázat jako lež ( mám na mysli údajný plat pana Klepetka)? Apropo i kdyby vámi citovaný údaj byl pravdivý není to na rozhodnutí managmentu ČT ? ČT ač se jedná o médium placené státem, čili námi občany, se přece jen pohybuje v konkurenčním prostředí a pokud by nabízela svým zaměstnancům podprůměrný plat asi by tam nikdo kvalifikovaný nepracoval. Tímto nakládáním s neověřenými informacemi, dle mého názoru, klesáte na úroveň pana bohuželposlance Humla a jeho neověřených, často neověřitelných a ještě častěji dávno vyvrácených teoriích o 9/11, Ukrajině atd.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.12.2014 16:02:16 - Jan Veleba
Až vám bude ČT provádět to, co provádí mně (jistě je to velmi morální, vždyť je to VP televize), tak vám třeba taky něco „ulítne“.

Dnes jsem si ten údaj ověřoval a neměl jsem pravdu, jejich plat je pod 100 tis. Kč. Beru zpět a omlouvám se.

A teď abyste pochopil, čeho jsou schopni. V předposledním pořadu „168 hodin“ mně dali šot z mého vystoupení na demonstraci za prezidenta 17. listopadu na Klárově (mimochodem neudělali z ní jediný živý vstup a z 500 lidí udělali „několik desítek“), kde říkám, že „prezidenta Zemana volila méně kulturní část národa“. Poté dali slovo ve studiu připravené psycholožce, která tu větu rozebrala a dospěla k závěru, že používám slovník, který je stejný, jaký byl ten za doby nejtužší normalizace za Husáka.

Jenomže vážený, či vážená nepodepsaná, já tuto větu ve svém vystoupení jasně uváděl jako citát místopředsedy Dolní sněmovny pana Gazdíka z pořadu ČT 24 Události, komentáře! Co mi na takovouto „morálnost“ NE veřejnoprávní televize povíte? Děkuji za názor.