Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.12.2014 14:53:12 - Kramářová

imigranti

,,Na území EU nesmí být pouštěni lidé například s kriminální minulostí, nebo kterým byla v minulosti žádost o azyl opakovaně zamítnuta" Jak to chcete docílit, když vlastně díky Schengenu nejsou mezi státy žádné hranice? A pokud byste zde posílil kontroly, není to příliš velké omezení pro běžné občany? A poslední otázka. Obáváte se spíš - u nás, imigrantů z Ukrajiny či z muslimských zemí?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.12.2014 7:36:27 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, paní Kramářová,děkuji za velmi dobrý dotaz.
Já se nebojím ani jedné skupiny. Obě na území České republiky žijí a Ukrajinci tvoří jednu z nejpočetnějších menšin společně se Slováky, Rusy a Vietnamci. 
Za bezpečnostní riziko pro naší republiku však považuji lidi s radikálními názory, kteří přichází na naše území, využívají náš sociální systém, nicméně chtějí bojovat proti naší společnosti. Oni se často schovávají za nějaké náboženství A tady je nutné opravdu nastolit poměrně jasnou strategii, kdo u nás může dlouhodobě pobývat a kdo ne. Pokud se neintegrují do naší společnosti a nepřijmou naše pravidla, je těžké, aby byli občané naší republiky. Takto to funguje v azylové politice USA, Austrálie nebo Kanady.
S pozdravem Tomáš Zdechovský