prof. RNDr. František Vácha, Ph.D.

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.12.2014 9:56:27 - Kamil z Prahy 5

Proč jste tak jednali?

Sněmovna opět přerušila jednání o možném prodloužení lhůty pro kontrolu rozhodnutí o vydávání majetku v rámci církevních restitucí. Aniž by totiž poslanci o tomto návrhu v pátek hlasovali, opoziční kluby TOP 09 a ODS si překvapivě vzaly přestávky na porady svých klubů a to do konce jednacího dne. Schůze sněmovny tak skončila v pátek předčasně, poslanci budou pokračovat ve „schůzování“ až v úterý. Konec citace. Otázka je v titulku. Kamil

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.12.2014 12:07:18 - prof. RNDr. František Vácha, Ph.D.
Nevím, co je na tom tak nejasného. Ti, co si vzali přestávku na jednání klubů jsou proti tomuto zákonu, všichni to ví, ale pořád se tomu diví. Navíc si mohl každý spočítat, že pokud se dostane tento zákon na pořad schůze, dopadne to tak nějak podobně, případně se bude ve sněmovně zbytečně žvanit a nic neuděláme. Tak proč to tam pořád strkají, navíc už je, pokud vím, stejně pozdě na to, aby mohl cokoli ovlivnit.