Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.12.2014 15:05:17 - Votýpková Věra

Pane Foldyna

Děkuji Vám za Vaše slova,které pohladí na duši a slibte mi,že vydržíte s Vašimi názory pokud budete v politice. Takových nezaujatých lidí je třeba v této zemi je třeba hodně. Chci se Vás zeptat jestli si myslíte,že Rusko jako takové je válečnický stát. Já si to nemyslím a Rusko i Putina mám ráda. Byli jsme v Leningradě 3 X měli jsme tam příbuzné Dík za odpověď

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.12.2014 13:52:24 - Jaroslav Foldyna

Vážený paní Votýpková,

děkuji za Váš názor a slova podpory. Politik v politice může být a hrát roli, má-li podporu členů politické strany a následně i voličů. Budu se snažit, abych měl oboje, tedy jak podporu členů sociální demokracie, tak podporu voličů, jejichž zájmy chci i nadále hájit. V situaci v politice, která se týká Ruska se domnívám, že jde o bipolární přetlačování dvou mocností, nejde tu o nic méně než o moc a hospodářský vliv. To, čeho jsme svědky nezřídka v českých masmédiích a určitých politických kruzích je hysterie, jež jsme byli svědky v éře tuhého socialismu, kdy některým politikům a mediálním mágům koukaly ze zadku Sovětského svazu jen polobotky. Je to smutná realita, ale někdy je třeba se tomu jen zasmát a snažit se věci změnit. Buďme hrdi na svůj stát a mějme svou politiku, tím budeme i pro své partnery, myslím tím ty současné, důstojnými.

Děkuji a s pozdravem

Jaroslav Foldyna