Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2014 17:26:53 - Yurx

(Syrští) uprchlíci i jiní běženci

Dobrý den pane poslanče, podobný dotaz jako pokládám Vám, jsem položil i ministrovi vnitra, Vy však zdáte-se více komunikativní, patrně ministrování je více náročné, což chápu. Dotaz je následující : V případě, že nám budou naordinovány nějaké kvóty na uprchlíky, nebylo by od věci angažovat v tom nyní majetky-restitující Církve svaté? Je jich požehnaně a bylo hodně řečí ze strany církví, že majetky budou využívány ve prospěch potřebných a ne ke spekulacím. Co Vy na to? Je to až tak hrozná myšlenka? Přeji hodně zdaru

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.12.2014 12:16:10 - Jaroslav Foldyna

Vážený Yurxi,

myšlenka je to určitě zajímavá. Otázkou je, jak se k tomu sama církev postaví, protože nakládání s těmi prostředky je plně v její kompetenci. Nevím, zda-li církev usoudí, že běženci jsou ti chudí a potřební, kterým se ona rozhodne pomoci. Pokud by to tak bylo, bylo by to od ní šlechetné, což se od církve očekává.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna