JUDr. Michal Hašek

  • PRO
  • Jihomoravský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2011 12:37:33 - klement

Dream team

Pane Hašku, právě jsem vyslovil nespokojenost p.Sobotkovi za to, že ani na dotaz na email, ani opakovaný zde položený dotaz politikovi neodpověděl. Opakovaný dotaz zněl: Je možné ve chvíli, kdy koaliční vláda bez podpory občanů a bez jednání s ostatními stranami protlačuje nedemokratické změny, je možné složit poslanecké mandáty ČSSD, popřípadě s KSČM, a ukončit funkci parlamentu? Otázka je co potom, a s kým vlastně. Ptal jsem se jestli by to nestálo za článek. Řeknete hloupé dotazy, když hloupé, že nestojí ani za odpověď ,pak i můj hlas, a nejméně 10 lidí, které vždy přesvědčím jít volit ČSSD je hloupý, a nestojí za to jít k volbám?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2011 19:23:18 - JUDr. Michal Hašek
ČSSD+KSČM- opozice nemá hlasy na to, aby prosadila nové volby a ukončila trapnou frašku, kterou podle motta „díky za každé nové ráno“ předvádí Nečasova koaliční vláda ODS, TOP09 a VV... Bohužel odhaduji, že moc a vliv budou tmelit nynější "dream team" minimálně do jara 2013.