MUDr. Martin Gregora

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.08.2011 18:44:33 - Jaroušek

Mořský koník mne mile překvapil

z jakých prostředků je hrazen mořský koník? Rodiče hradí, pokud vím jen část a zbytek platby za pobyt je státní nebo z prostředků pojišŕovny?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.08.2011 7:51:57 - MUDr. Martin Gregora

Dobrý den přesné info Vám podají na pojišťovně, ale podle mne zbytek je hrazen pojišťovnou, vzhledem k tomu že jde o ozdravný pobyt pro urcité diagnózy- astma, ekzém, lupenka. Indikaci tedy provádí lékař a kontroluje ji pojišťovna. Děti mají během pobytu celou řadu aktivit, jak sportovních tak společenských a lékaři,alespoň ti, se kterými jsem se setkal,  jsou dostatečně erudovaní. Jako pediatra mě mořský koník zajimal protože jsem k němu měl nedůvěru, ale organizace a práce těch, kteří se o děti starali, mě opravdu mile překvapila v tom nejlepším slova smyslu. Na mořském koníku lze hledat nejrůznější senzace, ale nejobjektivnější by bylo zeptat se dětí, které kurzy absolvovaly. Bohužel to novináři nedělají. Mějte se hezky. Martin Gregora