Ing. Miroslav Kalousek

  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.10.2010 21:36:30 - hlinka

RE: nové tváře

Dobrý večer,
politoložka Dvořáková po volbách řekla, že topce schází novější tváře. Napadá _Vás někdo z řad TOP 09, kdo by se v budoucnu mohl stát silnou osobností zralou do Senátu za dva roky?
Děkuji Katka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.11.2010 12:53:29 - Ing. Miroslav Kalousek

Naopak se domnívám, že jsme prokázali, že můžeme nabídnout zajímavé osobnosti. Více než tři a půl tisíce mandátů v zastupitelstvech a polovina  kandidátů do Senátu na stupních vítězů (prvním až třetím místě) dokazuje, že se TOP 09 spolu se svým strategickým partnerem, hnutím Starostové a nezávislí, stala třetím největším politickým uskupením v České republice. To je na stranu, která funguje asi 18 měsíců, velmi slušný výsledek.

Samozřejmě bude potřeba ještě hodně pracovat a stále nacházet nové tváře. Tipy na kandidáty do Senátu mám, ale dříve si je dovolím sdělit svým kolegům v TOP 09. Jsem také rád, že se v obcích a městech prosadili mladí a nadějní lidé, například mluvčí TOP 09 Jan Jakob se stane starostou města Roztoky.