JUDr. Pavel Staněk, MBA

advokát ,člen OR ODS Hradec Králové
  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.12.2014 12:22:21 - Lasi

reakce 1. část

Dobrý den,
reaguji na váš dotaz na paní Semelovou, k Vašemu dotazu bohužel není možné napsat komentář, proto volím tuto cestu.
Omezení možnosti cestovat bylo špatné a kontraproduktivní. Nedostatek zboží na prodejnách byl další problém tehdejší komunistické strany ČSSR a možná že byl i tím největším. Cenzura literatury a i omezování možnosti studia byl rovněž velký problém.
Z toho co dál píšete usuzuji, že by jste si asi přál, aby tímto moje reakce končila, ovšem to se nestane. Připomeňme si jaká je situace dnes a srovnávejme. Nelze říci, že je něco velké, když vše ostatní je větší. Srovnávat je někdy zapotřebí.
Možnost cestovat je, ovšem někteří občané spíše než do zahraničí cestují pod most. Každým rokem umrznou v ČR desítky bezdomovců, jejichž počet dávno překročil počet obětí politických procesů 50. let, možná i dvojnásobně. Po roce 1989 se zvýšil počet uživatelů drog, i kriminalita šla nahoru, což je běžné v zemích s vyšší soc. nerovností, počet obětí - nevyčíslitelný.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.