Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.12.2014 15:14:20 - radek nýl

Vrbětice

Nemyslíte, že ohledně Vrbětic měly mnohem dříve začít jednat už předchozí vlády? A co vám bránilo, iniciovat nějaké řešení jako opozici? Přijde mi, že se na této nešťastné situaci snaží většina politiků především zviditelnit, což řešení nepomáhá.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2015 20:59:25 - Mgr. Ivo Pojezný
 Dobrý den,

máte samozřejmě naprostou pravdu, že měly. Vlády ovšem měly jednat v tom smyslu, aby nedopustily přechod těchto skladů pod kontrolu soukromníka. Zvláště tehdy, skladují-li se v těchto objektech stovky tun munice. Evidentně byla pro někoho vidina okamžitého zisku důležitější, než bezpečnost obyvatel. Záměrně říkám okamžitého zisku, neboť bude zajímavé sledovat, zda náklady spojené s neřízenými výbuchy munice uhradí ten, kdo je způsobil. A tyto náklady budou rozhodně vyšší než nájemné, které stát inkasoval.

Vždy odsuzuji zviditelňování jakýchkoliv politiků na různých nešťastných situacích a nejinak je tomu i v tomto případě. Občané v dané lokalitě nepotřebují slyšet bezobsažné řeči některých politiků, ale potřebují se v noci klidně vyspat ve své vlastní posteli.

S přáním všeho nejlepšího v roce 2015
Ivo Pojezný