MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.12.2014 11:19:10 - Venda-jogista

názor na cenzuru v dnešní době

V souvislosti s možnou cenzurou Parlamentníchlistů.cz, kdy nebyl zveřejněn můj včerejší zcela relevantní dotaz na tebe, bratře předsedo, se tě zeptám. Ještě však uvedu stanovisko produktové manažerky PL paní Synkové, která se domnívá, že ti mohou být kladeny jen takové otázky z oblastí, které ty můžeš ovlivnit.
Můj názor. Místopředseda vlády může ovlivňovat politiku ve všech rezortech, i když mu nepříslušejí a ani KDU-ČSL nemá ve všech rezortech své ministry. např. zdravotnictví, průmysl obchod, zahraniční a obrannou politiku, školství.... atd..

Co myslíš, můžeš, jako "veřejná osoba" sdělit tazateli - toto mne nezajímá, já mám jen vědu a inovace. Pak bys byl přece ve vládě celkem zbytečný, ne?

A jaký názor máš na cenzuru? Je to projev demokracie, obzvláště, když např.dotaz je slušný a tázaného nikterak neuráží?

Díky za odpověď.

Václav Žáček, člen KDU-ČSL

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.12.2014 14:33:47 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 nazdar Václave,něco ovlivnit mohu, něco ano. To záleží na matérii. Cenzura má svoje místo, když příspěvky dochází k porušování zákona,nebo podmínek toho, na jehož stránkách diskutuješ.