Mgr. Daniel Herman

  • KDU-ČSL
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.12.2014 17:18:02 - socka5

Ta vaše dějiny!

Opravdu ty dějiny tak dobře znáte? Osobně si myslím že,vy osobně si že církev patří " do šrotu" ale já osobně proti věřícím nic osobního nemám,ale měli by se také podle toho chovat ato je problém celé církve! Proč ještě nebyl kanonizován Jan Hus,zazraky by se určitě našli? Přejí přijemné prožití svátku. vánočních.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.12.2014 12:38:26 - Mgr. Daniel Herman
 Děkuji za přání, které rád opětuji. Hezké zbývající sváteční dny a vše dobré do nového roku i Vám. Naprosto s Vámi souhlasím, že bychom se všichni měli chovat v souladu se svými názory a přesvědčením. To se týká vyznavačů různých duchovních tradic stejně, jako např. i osob veřejně činných. Pokud je mezi slovy a skutky rozpor, snižuje to věrohodnost člověka. Právě to ostatně kritizoval ve své době i Mistr Jan Hus. Kanonizován sice dosud nebyl, ale v rámci Velkého jubilea roku 2000 jej papež Jan Pavel II. zařadil mezi reformátory církve.