Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.12.2014 10:19:44 - petr88

jste směšný

pane Foldyna Vy jste loajální vůči NATO? Jenom říkáte to co chce slyšet Váš lid, aby jste měli ty své místečka. Paní z ODS má pravdu, když tento dotyčný pán chce něco vracet, že po tolika letech prozřel, tak v první řadě ať vrátí všechny peníze, které dostal z daních dělného lidu této republiky nebo ať je posílá na konto padlých vojáků, jejich rodiny to určitě přivítají. Já osobně bych od takového člověka nechtěl nic. Když jste tak pošpinil USA ohledně Jugoslávie, tak jenom napište někde nějaký blog, kde by jste popsal hypoteticky svou představu o zastavení této nesmyslné války v Jugoslávii. Po bitvě je každý generál ))) Víte já když něco čtů od lidí, kteří mají plné ústa sociálního státu apod viz Vy, tak mi je smutno proč žiju tady v tomto Bananistánu. Vy sám a Vaše nejbližší rodina ví sama, že tady jde jenom o to urvat co se dá, ohlupovat lidi svými hesly, kterým sami nevěříte, ale to je vám jedno. Čím bude dělný lid chudší, tím my ČSSD budeme mít větší moc. Jste mi k smíchu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.01.2015 13:08:06 - Jaroslav Foldyna

Vážený Petře,

nevím, jestli mám odpovídat nebo neodpovídat. Vypadá to, že víte dopředu vše a nejlépe. Možná si vidíte na špičku nosu a to je tak vše. Zkuste někdy číst na internetu různé servery a nejen se dívat na zprávy ČT a číst informace někdejší Mladé fronty. Nemám nejmenší chuť Vám cokoli vysvětlovat, když už dopředu víte, co je dobře a co špatně, kdo je dobrý a kdo špatný. Nejste mi ani k smíchu ani k pláči, jste mi prostě ukradený.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna