MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.09.2011 17:22:51 - janin

Odpověď

Děkuji, ale neodpověděl jste na dotaz, které posty Vám Kučera zařídil. Více věřím nezkorumpovanosti paní Maclové, dále lidí napříč TOP09, HDK, KSČM, ZPH a ČSSD. Pamatujete si na vaše předvolební vábení proti ODS a VPM? Kučera, dobře placen, se už skoro rok "rozkoukává", zatímco ostatní, i nováčci, odkrývají.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.09.2011 17:50:00 - MUDr. Jan Hýsek
Tak pojďme hovořit reálně.
Kučera mi nic nemusel zařizovat. Jsem OSVČ a uživím se. S Hradcem Králové jsem nepřímo spojen jedinou věcí a to tak, že jsem členem dozorčí rady Tepelné hospodářství Hradec Králové, a.s.. Za tuto práci v dozorčí radě jsem již pobral "šokujících" cca 3.800,-Kč.
Paní Maclová je druhý příklad nezkorumpovaného člověka. 
A teď bych mohl začít živě komentovat další strany, ale pro dnešek si to odpustím.
Vemte v potaz, že politika je skutečně umění možného. Nebo máte pocit, že se po té, co jsme získali ve volbách necelých 7%, může řídit vše pouze v režii DOMA V HRADCI? Těžko. Jsem si ale jistý tím, že věci se v Hradci začínají i díky této pětikoalici dosti pročišťovat. Tedy aspoň do minulého týdne jsem tomu věřil, dnes lehce váhám. A Kučera i Maclová zatím bojují teprve 8 měsíců. Tak je třeba být férový. Já nejsem ani zastupitel a tak to mohu sledovat pouze z povzdálí.