JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.01.2015 7:12:32 - V.Hricák

Dlouhodobě mají komunisté stabilní výsledky

Neusnuli jste trochu na vavřínech? Trochu od vás postrádám vyhraněnější názor na ukrajinské události. V dohledné době si budou muset voliči vybírat stranu proválečnou, nebo proti. Dnes je sice většina proti, ale rétorika některých tomu neodpovídá. Nechtělo by to být trochu víc slyšet a vidět?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.01.2015 14:25:34 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

Dobrý den,

předpokládám, že dotaz, za který děkuji, je směřován na KSČM jako celek. Vzhledem k tomu, že KSČM není stranou jen jednoho muže jsou stranická prohlášení k aktuálnímu politickému dění v ČR i ve světě vydávaná po jednání stranických orgánů. Stanoviska jednotlivých představitelů strany (i nás poslanců) najdete buď v Haló novinách nebo i na Parlamentních listech, popř. Fb. profilech. Moji činnost můžete sledovat na: https://www.facebook.com/pages/JUDr-PhDr-Zden%C4%9Bk-Ondr%C3%A1%C4%8Dek-PhD/221021091395091

Souhlasím s Vámi, že KSČM je málo slyšet i vidět, ale bohužel nejsme schopni překonat soustavný bojkot médií. Jako občan můžete dotázat ředitele ČT proč není vyváženost zpravodajství.

Pro rok 2015 Vám přeji vše dobré ve společném prosazování míru a přátelství mezi národy.