MUDr. Jiří Štětina

  • Úsvit
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,33. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.01.2015 13:34:07 - gabr-daniel

Islám

Taky si myslíte, že koupě kebabu nás přibližuje k burkám, a že máme chodit venčit psi a prasata před mešity? Váš kolega Šarapatka se už od těchto výroků, k nimž se váš předseda hlásí, byť není autor, distancoval. Co vy? Nemyslíte, že nás k nim a potencionálnímu nebezpečí přibližují spíš podobné výroky, kterými se podporuje nenávist ve společnosti?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.01.2015 14:13:34 - MUDr. Jiří Štětina
Vyjádření Tomia považuji za velmi nešťastné a rozhodně to Hnutí nepomáhá. Argumentace, že to napsal někdo jiný, není správná, protože pokud něco napíši nebo řeknu já, tak za to nesu plnou odpovědnost.

Jako drtivá většina našich občanů nesouhlasím s politikou tzv. islámského státu a radikální fundamentalismus vzbuzuje u lidí všech náboženství nesouhlas a odpor. Ale formulace s venčením prasat a psů, kebabu a všeho dalšího není správná a naopak nese rysy náboženské a občanské nesnášenlivosti, které jsou potom účelově využity právě pro nenávist.

Určitě toto bude předmětem jednání nejbližšího poslaneckého klubu a svůj nesouhlasný názor vyjádřím velmi ostře.

S pozdravem   Jiří Štětina