Bc. Roman Onderka, MBA

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.09.2011 9:45:18 - rosmato

Proč je o tomto tématu naprosté tichonemám jednoznačnou odpověď

Vážený pane Onderko,proč do dnešního dne neznáme výpočet starobního důchodu od 1.10.2011 a proč je o tomto tématu naprosté ticho?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.09.2011 11:27:08 - Bc. Roman Onderka, MBA
Vážený pane, podrobné a důležité informace o důchodové reformě můžete nalézt například na stránkách Ministerstva práce a sociálních věcí ČR nebo na stránkách České správy sociálního zabezpečení. Zde si také můžete pomocí tzv. „důchodové kalkulačky“ lehce vypočítat svůj starobní důchod. Pro jednodušší hledání na internetu proto také připojuji i příslušný link: http://duchodovakalkulacka.mpsv.cz/www/ a doufám, že i když třeba nepatříte osobně mezi počítačové nadšence, tak se ve vašem okolí jistě najde blízký člověk, který příslušné informace vyhledá. 

Na vaši otázku proč je o tomto tématu naprosté ticho však nemám jednoznačnou odpověď. Možná je to tím, že běžné události v naší zemi jsou aktuálně zastíněny tragickým úmrtím českých hokejistů, možností se nabízí ale daleko více. Přitom důstojné stáří je vždy zrcadlem celé společnosti.
Za váš dotaz vám děkuji. S pozdravem Bc. Roman Onderka, MBA, primátor města Brna