Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2015 15:36:07 - diktator

Proč

Dobrý de, proč je pan Okamura extremista ??? Takže pokud já nechci ve své vlasti muslimy a jinou sebranku tak jsem také extremista ??? Je mi 38let, mám dvě děti a kvůli vám a vám podobným nechci kvůli vašemu pseudo-humanismu zažít, že se ve vlastní zemi, za kterou umírali moji předci, budu bát o svoje děti. Pokud se domníváte, že má být Evropa, či naše zem otevřená, prosím, odstěhujte se do nějaké islámské země a pokojně tam s nimi žijte. Islám je jenom jeden, stejně tak křesťanství a jiná náboženství, nerozlišuji zda jeden muslim je !umírněný! a jiný onaký, je to pakáž a v v naší zemi NENÍ PRO NĚ MÍSTO !!!! A je mi u zádele, jestli jsem pro vás extremista, z Bohem, Miroslav Pavel, Rokycany.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.01.2015 10:07:47 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Myslím že nejste extrémista. Nikoho nevyzýváte k menšení prasat u mešit. Jinak ani já nejsem zastánce pseudohumanismu. Ale také nejsem zastánce lynčování lidí, kteří za nic nemohou a chovají se tu slušně a platí daně.
S pozdravem Tomáš Zdechovský