Mgr. Jan Farský

  • STAN
  • Semily
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,55. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.01.2015 18:53:53 - obcan56

Cena V.Havla pro Pussy Riots.

Pane poslanče, rád bych od politiků nemožné - totiž aby neklamali tělem a věci nazývali pravými jmény. Jste pro mne zcela nový, ale vážím si Erika Besta a souhlasím i s Vaším hodnocením současné vlády. Souhlasím i stím, že by president neměl v přímém přenosu hovořit sprostě. Má to ale háček. Nazval totiž věci pravým jménem a otevřel mi oči, že ne každý VIP ochránce lidských práv, který je nám dáván vzorem, je hoden obdivu a následování. A nyní dotaz. Nezdá se Vám, že udělit toto prestižní ocenění někomu, kdo se neštítí veřejně souložit za plného provozu muzea - a je jedno za jakou věc - nesvědčí odkazu toho, koho obdivujete, jak sám píšete víc a víc? Rád bych znal Váš názor o lidech,
kteří takové sprostotě ocenění udělili. Jsou jen hloupí, neinformovaní, stejně sprostí, takže jim nevadí, jak se tyto dámy chovají, nebo si jen myslí, že ve jménu svobody lze ocenit kohokoliv? Já si to nemyslím.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.01.2015 11:32:26 - Mgr. Jan Farský
V tom se neshodneme, respektuji však Váš názor.