Mgr. Jana Volfová

předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2015 18:34:02 - křišťálová koule

Skrytá měnová reforma

Dobrý den. Dodnes se připomíná měnová reforma z roku 1953 jako mimořádný zločin na obyvatelstvu ( což bezpochyby byl). Dnes nám ČNB dělá svými intervencemi měnovou reformu doslova pod zadkem, znehodnocuje z hodiny na hodinu hodnotu koruny, čili naše úspory , cenu práce a koneckonců podráží i české firmy, protože většina vstupů se musí nakupovat ze zahraničí ( neboť se náš průmysl důmyslně zlikvidovalo). Prvnní skrytá měna proběhla v 90. letech, teď se opět banka snaží lidi ožebračit. Koruna padá a přesto hrozí další tzv. intervencí a ještě se za to chválí.. Dokáže už někdo konečně nahlas a otevřeně říct, lidem, že je to od ČNB stejný podraz a zločin, jakým byla měnová reforma za Zápotockého? Jak to vidíte Vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2015 10:20:33 - Mgr. Jana Volfová
 Především je třeba si uvědomit,kdo jmenuje členy bankovní rady. Je to prezident republiky. On není jen kladeč věnců. má výraznou ekonomickou moc a měl by jí využívat ve prospěch lidí. Je pravda, že ČNB dnes výzarně znehodnocuje úspory.To dopadá především na starší generaci, která si vždy šetří oředevším na důchod a stáří. A proto by měl prezident zasáhnout.